Pages Menu
Categories Menu

Posted by on Dec 7, 2015 in Featured, Gluten Free, Sugar Free, Ανακαλύψαμε, Δοκιμάσαμε, Δοκιμές |

Σοκολάτα ΙΟΝ Αμυγδάλου Γάλακτος με Στέβια  (νέο προϊόν)

Σοκολάτα ΙΟΝ Αμυγδάλου Γάλακτος με Στέβια (νέο προϊόν)

Η νέα σοκολάτα ΙΟΝ Αμυγδάλου Γάλακτος με Στέβια σηματοδοτεί την είσοδο μιας μεγάλης σοκολατοβιομηχανίας στον κόσμο της sugar free σοκολάτας.

Η ΙΟΝ Αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη και χωρίς γλουτένη κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες. Μαζί της, άλλες δύο κλασικές σοκολάτες, σε sugar free version: Η ΙΟΝ σοκολάτα γάλακτος με στέβια και η ΙΟΝ Dark Κλασική με στέβια.

Δε θα μπορούσα να μην τρέξω να αγοράσω τη νέα ΙΟΝ Αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη, αμέσως, για μια δοκιμή!

Φωτογραφίες: thegreenmixer.com

Μετά από έναν μικρό μαραθώνιο από περίπτερο σε περίπτερο – σε κεντρική γειτονιά της Αθήνας – επιτέλους τη βρήκα. Με το που άνοιξα το περιτύλιγμα, όλες οι αναμνήσεις των παδικών μου χρόνων ξανατυλίχτηκαν με το αγαπημένο άρωμα της ΙΟΝ Αμυγδάλου! Καλός οιωνός, σκέφτηκα.

Πραγματικά, η ΙΟΝ Αμυγδάλου με στέβια (και μαλτιτόλη) δε διαφέρει καθόλου από την κλασική ΙΟΝ Αμυγδάλου! Είναι πολύ επιτυχημένη προσαρμογή μιας αγαπημένης σοκολατένιας γεύσης στην εποχή των sugar free και gluten free προϊόντων.

Η ΙΟΝ Αμυγδάλου με στέβια είναι γλυκιά και πεντανόστιμη!

Μοναδικό της μειονέκτημα θεωρώ ότι είναι η τιμή της (1,60 ευρώ για μία σοκολάτα 60 γραμμαρίων, δεν τα λες και λίγα). Από την άλλη, οι εναλλακτικές γλυκαντικές ύλες είναι πιο ακριβές από τη ζάχαρη. Επιπλέον, η ΙΟΝ Αμυγδάλου με στέβια κοστίζει λιγότερο από άλλες sugar free σοκολάτες!

 

Στοιχεία ετικέτας

Σοκολάτα γάλακτος με γλυκαντικά, με αμύγδαλα. Ελληνικό Προϊόν.

Συστατικά

Γλυκαντικά: Μαλτιτόλη, γλυκοζίτες της στεβιόλης (εκχύλισμα από το φυτό στέβια), γάλα σε σκόνη, βούτυρο κακάο, μάζα κακάο, αμύγδαλα 12%, ορός γάλακτος σε σκόνη, λακτόζη, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας. Αρωματική ύλη: βανιλλίνη. Στερεά κακάο 29,5% min. Μπορεί να περιέχει ίχνη άλλων ξηρών καρπών.

Βάρος

Καθαρό βάρος:  60 γραμμάρια

Θερμίδες

474 θερμίδες / 100 γραμμάρια

71 θερμίδες / 4 τετραγωνίδια

Τιμή

1,60 ευρώ (σε περίπτερο)