Pages Menu
Categories Menu

Posted by on Sep 20, 2015 in Featured, Ανακαλύψαμε, Θέματα |

Νέο παντοπωλείο Δίπολις στο Παλαιό Φάληρο

Νέο παντοπωλείο Δίπολις στο Παλαιό Φάληρο

Νέο σημείο πώλησης στο Παλαιό Φάληρο απέκτησε το παντοπωλείο – delicatessen “Δίπολις”, το οποίο ξεκίνησε την πορεία του από το Παγκράτι, με δημιουργούς τη Στέλλα Παπαβασιλείου και  τον Αλέξανδρο Παπαδάμο.

Το καινούριο κατάστημα τοπικών παραδοσιακών προϊόντων φτιάχτηκε πριν από λίγους μήνες,  με την ίδια φιλοσοφία και αγάπη και το Μάξιμο Παπαδάμο, να συνεχίζει την οικογενειακή προσήλωση στην αναζήτηση αγνών τροφίμων εξαιρετικής ποιότητας.

Στόχος των ιδιοκτητών των ¨Δίπολις” είναι η επέκταση μέσω franchise. Για το λόγο αυτό, το Δίπολις Παλαιού Φαλήρου δημιουργήθηκε σε μεγαλύτερο χώρο από αυτόν του Παγκρατίου, προκειμένου να μπορεί να εξυπηρετήσει τα υπόλοιπα μέλη του δικτύου καταστημάτων, αλλά και να λειτουργήσει ως βάση του e-shop που ετοιμάζουν.

Στο Παλαιό Φάληρο μπορείτε να βρείτε ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα μικρών παραγωγών, βιολογικά προϊόντα, προϊόντα χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη, χωρίς λακτόζη και νηστίσιμα προϊόντα – συσκευασμένα και χύμα.

Πρόσφατη προσθήκη στη μεγάλη γκάμα επιλογών, τα τρόφιμα ιδιωτικής ετικέτας  “Δίπολις”: ταλιατέλες με βουβαλίσιο γάλα, παπαρδέλες ολικής άλεσης, κριθαράκι από δίκοκκο σιτάρι, πουρές πατάτας με κιτρινόριζα και κρεμμύδι, ριζότο λαχανικών με κράνμπερι, ζυμαρικά – γραμματάκια με γάλα, φρέσκα αυτά και λαχανικά, για νόστιμες σουπίτσες που θα αρέσουν στα παιδιά! (περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με τα προϊόντα, μπορείτε να δείτε εδώ)