Pages Menu
Categories Menu

Posted by on Feb 16, 2014 in Featured, Ειδήσεις & Αφίξεις | 0 comments

Μπουγατσάν – ένα νέο γλυκό από τη Θεσσαλονίκη

Μπουγατσάν – ένα νέο γλυκό από τη Θεσσαλονίκη

Ο Δημήτρης Κοπαράνης πέρα από ένας εξαιρετικός σεφ και food blogger είναι και ο δημιουργός του πρώτου ελληνικού υβριδικού γλυκού συνδυάζοντας τη μπουγάτσα με το κρουασάν (στα πρότυπα του cronut, που σαρώνει στη Νέα Υόρκη).

Πηγή: www.popaganda.gr

Πηγή: www.popaganda.gr

Για να διαβάσετε όλο το άρθρο:

http://popaganda.gr/mpougatsan/

Σημείωση: Ευχαριστώ τον Πάνο που μου έστειλε το ρεπορτάζ.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>