Pages Menu
Categories Menu

Posted by on Oct 2, 2017 in Featured, Ανακαλύψαμε, Θέματα |

Ασπράδι αβγού βρασμένο – Επιλογές Βλαχάκη (νέο προϊόν)

Ασπράδι αβγού βρασμένο – Επιλογές Βλαχάκη (νέο προϊόν)

Το νέο προϊόν από τα “Αβγά Βλαχάκη” – το βρασμένο ασπράδι αβγού – είναι εν μέρει ένα προϊόν που ονειρευόμουν από παιδί να υπήρχε. Εν μέρει διότι τότε ονειρευόμουν να υπήρχαν ολόκληρα βρασμένα αβγά στα σούπερ μάρκετ. Την ίδια ώρα, ο μπαμπάς μου ονειρευόταν κονσέρβες με κρόκους αβγών. Χρόνια μετά, άρχισαν να κυκλοφορούν την περίοδο του Πάσχα έτοιμα βρασμένα και βαμμένα αυγά (και πόσο νόστιμα είναι)! Όμως, τον υπόλοιπο χρόνο τίποτα!

Δεν έχει νόημα να βγει κάτι τέτοιο – μου έλεγαν όλοι. Είναι πολύ εύκολο για τον καθένα να βράσει ένα αβγό. Αν κυκλοφορήσει τέτοιο προϊόν, θα πρέπει να γράφει επάνω “για πολύ τεμπέλες” μου είπε, μια μέρα, η κόρη μου (8,5 ετών).

Όταν λοιπόν βρέθηκα μπροστά στη νέα άφιξη, στο ψυγείο του σούπερ μάρκετ, δεν πίστευα στα μάτια μου!

Μία κυλινδρική συσκευασία που πάνω της γράφει: Επιλογές Βλαχάκη. Ασπράδι από 5 αβγά βρασμένα. Παστεριωμένο χωρίς συντηρητικά. 0% Λιπαρά – Χοληστερόλη – Γλουτένη. Υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Είναι έτοιμο για κατανάλωση, απολαύστε το σκέτο ή σε σαλάτες, σάντουιτς, τοστ και ό,τι άλλο φανταστείτε. Διατηρείται εντός ψυγείου. Μετά το άνοιγμα πρέπει να καταναλωθεί εντός 3 ημερών.

Στοιχεία ετικέτας

Συστατικά

Παστεριωμένο ασπράδι αβγών κότας 99,5 %, αλάτι 0,5%.

Βάρος

Καθαρό βάρος: 180 γραμμάρια

Θερμίδες

42 θερμίδες / 100 γραμμάρια